Címlap
Szervezetünk a Gerecse Natúrpark tagja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: tea   
2013. április 17. szerda, 06:06

Felismerve, hogy a Gerecse tágabb térségében fellelhető számos természeti és építészeti-kulturális érték, hagyomány megőrzéséhez, fenntartható fejlesztéséhez olyan térségi szintű, járásokon is átívelő, ökológiai szemléletű együttműködés szükséges, amelyhez a natúrpark jellegű összefogás számos lehetőséget teremthet, a térség önkormányzatai, intézményei, gazdasági és civil szervezetei (összesen 30 önkormányzat és 17 egyéb szervezet) 2013. január 9-én Bajót-Péliföldkereszten együttműködési megállapodás keretében alakították meg a Gerecse Natúrparkot.

A Gerecse Natúrpark címet és a tagszervezeteknek járó oklevelet 2013. február 1-én, Tatán adta át ünnepélyesen dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter úr és ezzel útjára indult Magyarország hetedik hivatalosan elismert natúrparkja.

 

Bővebben...
 
Film a magyar élőfalvakról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: tea   
2012. december 19. szerda, 07:54

Örömhír: A Duna Tv először 2012 december 20-án, 16 órakor, majd 2013-ban folyamatosan mutatja be a „Csak természetesen” ..., hogy életed valóban fenntartható legyen c. filmet.

Bővebben...
 
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail

Rövid videó megtekinthető rólunk a youtube-on.

Alapítványunk hitvallása
Mottó: " a természet jobban tudja"

Világjelenség, így a hazai valóság is, hogy a természeti környezet - benne a mi életünk - jövőbeni értéke rendkívül alacsony, amit a lakosság fogyasztási szokásai és értékrendje is tükröz. A költségvetés részéről maradékelven finanszírozott jövő a nem sarkalatos kérdések elsődlegessége miatt egyre kisebbre zsugorodik.

 

Bővebben...
 
Erdei iskola fejlesztése – KEOP projekt PDF Nyomtatás E-mail

PROJEKT ISMERTETŐ

 

Erdei iskola fejlesztése – KEOP-3.3.0

 

 

 

A Természetes Életmód Alapítvány, mint nyertes pályázó a Környezet és Energia Operatív Program „Az erdei iskola hálózat infrastrukturális fejlesztése KEOP-3.3.0 pályázati konstrukciója keretében vissza nem térítendő támogatást nyert erdei iskolájának fejlesztésére.


A projekt honlapja: www.agostyanerdeiiskola.hupont.hu

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
teaagostyan, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting